Onze service
Keukens & Zo

Om uw garantie gratis te verlengen naar 5 – 8 jaar, dient u binnen 30 dagen na aflevering, uw apparaten te registreren op de site van uw apparatenmerk.

Service

Let op! Om uw garantie gratis te verlengen naar 5 – 8 jaar, dient u binnen 30 dagen na aflevering, uw apparaten te registreren op de site van uw apparatenmerk. U heeft hiervoor nodig de aflever bon van de keuken met alle artikelen en de E-nummers die op de stickers van de apparatuur staan, vraag uw monteur deze goed te noteren. Voor alleen onderstaande leveranciers geldt: 2 jaar volledige garantie incl. voorrijdkosten en het derde tot vijfde jaar zijn de voorrijdkosten voor uw eigen rekening en bij 4 of meer apparaten van Atag en Pelgrim zelfs tot en met 8 jaar. Voor aanvragen service op keukenmeubelen, accessoires en werkbladen, stuurt u een e-mail met foto van de schade en ordernummer naar info@keukensenzolemmer.nl Aflevering van de keuken, geschiedt gelijkvloers, waarbij er een verharde opgang naar de ingang aanwezig moet zijn. Bij levering op etage met lift zal er € 90,00 extra worden gerekend en gebruik van een verhuislift of andere hulpmiddelen zijn voor rekening van de koper. Indien er geen verhard pad is kan de vervoerder geen harde werkbladen of grote apparaten afleveren en zal er een nieuwe afspraak gemaakt moeten worden voor bezorging en zullen wij € 275,00 aan de koper in rekening brengen. Indien een keuken onverhoopt niet kan worden afgeleverd in de overeengekomen leverweek, zal na 1 week, € 30,00 opslag per week in rekening worden gebracht.

Afroep opdracht

Indien u de keuken besteld op afroep, zal de overeengekomen prijs voor de keuken tot 12 maanden na aankoop ongewijzigd blijven, tenzij een onderdeel in deze periode niet meer leverbaar is en er in dezelfde prijs geen vervangend, maar alleen een duurder onderdeel leverbaar is, zullen die kosten worden doorberekend. Na 12 maanden zullen eventuele prijsverhogingen tot een maximum van 10% worden doorbelast. Voor een goede planning dient de koper de keuken tijdig 8-10 weken voor installatie schriftelijk af te roepen en een inmeet afspraak te maken, waarbij de muren waar de keuken komt te staan gestukt en afgewerkt dienen te zijn.

Montagevoorbereiding

Om uw keuken goed te kunnen monteren, raden wij u aan om onderstaande voorbereidingen tijdig uit te voeren. 1. Zorgt u dat de aansluitpunten water, gas en elektra, zijn aangebracht volgens de aan u verstrekte leidingschema, waarbij de leidingen niet zichtbaar op de muren zijn weggewerkt. 2. Alle obstakels zijn verwijderd, oude keuken, betimmeringen, oude tegels etc.. 3. Dat de muren en vloer strak, in het loot en waterpas zijn afgewerkt. 4. Dat indien er gestukt is de muren volledig droog zijn. 5. Dat de afwerkvloer minimaal tot 50cm uit de wand is gelegd, zodat de plinten op uw nieuwe afwerkvloer kunnen aansluiten. 6. Indien u leidingen wilt omtimmeren met koof of leidingschacht, kunt u dat beter uitvoeren nadat de keuken staat, zodat de eventuele uitsparing uit de keuken of werkblad, zo klein mogelijk kan zijn en de betimmering deze zaagsnede afdekt. Wilt u volledig ont zorgt worden, vraag dan onze montagedienst, met welke werkzaamheden zij u kunnen helpen.