Over ons
Keukens & Zo

Welkom op onze website. Wij zijn Siepie Landman en Dennis Huijpen, moeder en zoon.
In het najaar van 2021 zijn wij in onze eigen woonplaats gestart met Keukens & Zo.

Keukens & Zo is het prachtige resultaat van een bundeling van onze krachten. Met ruime verkoopervaring in de keukenbranche en in de schilder- & montagetechniek willen wij u graag volledig ontzorgen.

Wij zijn een no-nonsense bedrijf waar u van harte welkom bent om vrijblijvend binnen te lopen. Ons doel is om u met een tevreden gevoel en een glimlach de deur uit te laten gaan.

Onze werkwijze

Wij houden van persoonlijk contact

Vanuit een ander oogpunt kijken naar de keukenbranche, de werkwijze, de prijzen en de service. Hier is het idee ontstaan om keukenadvies te gaan geven op mijn persoonlijke manier en u de mogelijkheid te bieden om uw nieuwe droomkeuken aan te kopen, in de showroom of gewoon bij u thuis in uw eigen vertrouwde omgeving!

Keukens van Duitse kwaliteit

Gerenomeerde merken

Wij werken met gerenommeerde merken als Nobilia en Beckermann. Alle keukens worden gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden staan in onze ruime showroom vele keukens opgesteld in diverse stijlen. Van landelijk en sfeervol tot strak en modern. Er is hierbij volop keus in kastsoorten, werkbladen of innovatieve keukenapparatuur. Belangrijke vragen zijn ook: wat verwacht u van uw droomkeuken? Hoe is uw gezinssituatie? Wilt u een leefkeuken? Of bent u vooral op zoek naar een functionele keuken? Vragen waar wij graag de tijd voor nemen.