Alle stijlen vindt u bij Keukens & Zo

De keuken is de afgelopen jaren uitgegroeid tot veel meer dan enkel een ruimte om een lekkere maaltijd te bereiden. Het is het trefpunt voor je gezin, de ontmoetingsplek voor familie en vrienden, de locatie waar je samen eet, een borrel drinkt, de dag doorneemt en plannen maakt.

Landelijke keukens

Duidelijke lijnen, elegant ontwerp, landelijke uitstraling

Natuurlijk wilt u hedendaags wel alle gemakken en het comfort van de moderne keuken integreren. In de moderne landelijke keuken vindt u daarom de sfeer van weleer, temidden van de beste kwaliteit aan materialen.

Oftewel rust en geborgenheid, in combinatie met alle gemakken, de nieuwste technologie, en het comfort die de moderne keuken te bieden heeft, zoals de modernste en stilste apparatuur, stofafsluitingen, goede ladedemping, een hoge ladebelasting, en meer. Oftewel: ouderwetse gezelligheid, sfeer en kwaliteit, in een eigentijds jasje.

Tijdloze keukens

Jaren plezier en niet trendgevoelig

Een tijdloze keuken is een keuken die niet trendgevoelig is en waarvan u gegarandeerd jarenlang plezier heeft. Deze keukens worden geproduceerd met materialen die altijd actueel blijven en dus ook niet snel gaan vervelen. Bent u op zoek naar een eigentijdse keuken die de komende jaren meegaat? Dan is een tijdloze keuken zeker een aanrader!

Design keukens

Design keukens zijn keukens waarin u zich thuis kunt voelen.

Bij een design keuken denkt u misschien aan een keuken van de hand van een topontwerper. Maar dat zijn zeker niet de enige design keukens op de markt. Een design keuken kan namelijk van alles zijn, maar vaak is het een luxe keuken met een uitgesproken ontwerp en bijzonder materialengebruik. Een design keuken heeft veel weg van een moderne keuken en kan ook een greeploze keuken zijn. Wanneer u een keuken met een minimalistisch design kiest, kunt u dit in een compacte en in een landelijke variant volledig tot zijn recht laten komen. Kiest u voor een combinatie van kleuren en materialen, dan kan dat verrassende samenstellingen opleveren.

Keukenwerkbladen
in alle materialen en kleuren

Er zijn veel verschillende materialen en elk blad bestaat uit andere grondstoffen en heeft dus ook anderen eigenschappen. We geven hieronder een overzicht.

Laminaat en kunststof keukenbladen

Een keukenblad van laminaat (wordt ook wel kunststof genoemd) zijn in verschillende samenstellingen verkrijgbaar. De keukenbladen zijn gemaakt van Greengridz, spaanplaat of multiplex en hebben een afwerklaag van laminaat. Het voordeel van een aanrechtblad met laminaat is de prijs. Bovendien zijn deze bladen minder kwetsbaar dan een blad van graniet of hout.

Klik hier voor meer informatie over alle werkbladen, ook van steen, keramiek of beton.